Ordrer & Returnering

Bestilling

  • Valg af varer - varen tilføjes i indkøbskurven
  • Adresseoplysninger (leveringsadresse) m.m. indtastes
  • HUSK - indtast e-mail adresse for modtagelse af ordre bekræftelse
  • Godkendelse af ordren - at alle bestillingsoplysninger er samlet
  • Betaling - med det valgte betalingsmiddel
Hvis betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre de indtastede oplysninger jf. ovenstående. Det er muligt at navigere frem og tilbage mellem de forskellige funktions-billeder, hvis betalingen ikke er gennemført.
Når du har gennemført en bestilling på Tirsbæk Gods Butik, sender ordresystemet kunden en bestillingsbekræftelse pr. e-mail. Denne mail indeholder aftalen mellem Tirsbæk Gods Butik og kunden.
Den endelige aftale fremsendes som en faktura på købet. Alle aftaler indgåes på dansk.

 

Returret

Når du handler hos Tirsbæk Gods Butik, får du fuld returret i 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Du skal i så fald tilbagesende varerne ubrugte, ubeskadigede, i samme indpakning og alle mærker skal være indtakte og være fastsiddende på varerne.

Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen skal sendes til:

Tirsbæk Gods Butik, Tirsbæk Gods
Tirsbækvej 135
7120 Vejle Ø

 

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved overførsel til dit betalingskort, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for fortrydelsesret.
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af faktura, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.

 

Nyeste produkter

Populære produkter

Best sælgende